» Today hit:0 » Yesterday hit:25 » All hit:28880
  • تبلیغات هنری
    » About Us
    تبلیغات هنری
    واشقانی
    آموزش وتشریح مسائل هنری و تبلیغات وگرافیکی پذیرش سفارشات پروژه های تبلیغاتی و گرافیکی در زمینه های سی دس مالتی مدیا.اوراق اداری.کارت ویزیت.گرافیک محیطی.پیکتوگرام و...
    » My logo
    تبلیغات هنری

    » Day Links » My Archives
    »» گرافیک حسی »» date:86/10/4 «» 3:8 ص

    گرافیک حسی) یک شیوه مخصوص در طراحی گرافیکی نیست. این یک لغت است که به طور‌کلی از آن در همه نوع طراحی استفاده می‌شود. گرافیک حسی یک موقعیت در طراحی گرافیکی است، نه آن‌قدر معین که تصور می‌شود بلکه یک شاخه طراحی کاملاً جوان در رشته گرافیک.

    TOUCH GRAPHIC (
    گرافیک حسی) یک شیوه مخصوص در طراحی گرافیکی نیست. این یک لغت است که به طور‌کلی از آن در همه نوع طراحی استفاده می‌شود. گرافیک حسی یک موقعیت در طراحی گرافیکی است، نه آن‌قدر معین که تصور می‌شود بلکه یک شاخه طراحی کاملاً جوان در رشته گرافیک. این روشی است برای طراحانی که می‌خواهند ایده‌هایی اصیل داشته باشند چیزی که بیرون از شلوغی طرح و ایده ایستاده باشد و علاقه طراح به امتحان کردن محدودیت‌ها و بالا بردن «ضریب شوخی» با طرح را نشان دهد و شاید خیلی تعجب‌برانگیز نباشد که بگوییم اکثر طراحی‌هایی که با استفاده از گرافیک حسی انجام شده‌اند، تبلیغات شخصی دفاتر تبلیغاتی را شامل می‌شوند. این روشی است که طراح مشتری‌های احتمالی آینده خود را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گرافیک حسی همان نهایتی است که طراحان خلاق می‌خواهند به آن برسند؛ معروف بودن از برای ذهن خلاق، ایده‌های اصیل و متفاوت!
    برای ایجاد طرحی که یک شرکت را از دیگر رقبا متمایز کند و هم‌چنین تفاوت یک محصول از محصول دیگر، ما از روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنیم، گرافیک حسی روش استفاده از الگو، رنگ، فرم و بافت است. استفاده ما در این خصوص از المان‌های مختلفی است که یک پروژه را جذاب‌تر، تک و بی‌همتا می‌کند. گرافیک حسی وقتی موجودیت پیدا می‌کند که ما از چیزی در طراحی استفاده می‌کنیم که برای درک آن تنها نباید به دیدن اکتفا نمود و چه بسا مجبور شویم به نحوی از دستهایمان نیز استفاده کنیم.
    در این روش گرافیست مرحله جدید از تجربه را به دریافت کننده ارائه می‌دهد.
    به دلیل تازگی ایده در گرافیک حسی می‌شود به آن از دیدگاه‌های متفاوتی نگاه کرد. وقتی می‌گوییم گرافیک حسی معنای طراحی گرافیکی را می‌دهد که از سطح دو بعد فراتر باشد، به این معنا نیست که لزوماً باید سه بعد داشته باشد. در واقع طرح می‌تواند در ظاهر همان دو بعد را داشته باشد با این شرط که یک المان‌ برای فعال نمودن دست‌ها در آن تعبیه شده باشد. المانی که ممکن است در وهله اول دیده نشود، اما احساس خواهد شد. به عنوان مثال اگر روی طرح با ماده‌ای پوشیده شده باشد، همان ابتدا که آن قطعه تبلیغاتی را ببینید متوجه چیزی نمی‌شوید، تا این‌که آن را لمس کنید آن‌وقت است که تفاوت را احساس می‌کنید، قدمت فرم‌های اولیه گرافیک حسی احتمالا به چاپ‌های اصلی لترپرس کتاب‌های قدیمی می‌رسد، که به خاطر فشاری که نیاز بود تا لغات روی کاغذ چاپ شوند، هر لغت کمی برجسته یا فرورفته می‌شد. در زمان سلطنت ملکه ویکتوریا در انگلستان فرم‌های پرزرق و برق برجسته یا فرورفته در طراحی خیلی معمول بود، گرافیک حسی می‌تواند مرحله پیشرفته‌ی جدید ثبت شده‌ای از همان حرکت باشد.
    امروزه تکنولوژی مدرن به ما این اجازه را می‌دهد که طرح‌های بسیار عجیبی ارائه دهیم؛ هم به عنوان راه‌حل بهتری برای بسته‌بندی و هم به عنوان طرحی که کمی سرگرمی در آن تعبیه شده تا طرح را به طرحی فراتر از رقابت تبلیغات بدل کند. طرحی که دریافت‌کننده را با به یاد ماندنی‌ترین روش درگیر کند. خلق چیزی که مشکل ارتباط با مخاطب را به نحوی که برایش دارای مفهوم باشد را حل کند. استفاده از گرافیک حسی در طراحی گرافیکی، یعنی این‌که طراحی از دانش خود در چاپ و صنایع تولیدی برای خلق اثری کاملا متفاوت، بی‌همتا و خوشایند استفاده کند. این یک قصد عمدی از طرف طراحی است که آیتمی طراحی کند که دریافت‌کننده حقیقتا دوست داشته باشد آن را نگاه کند، برداشته و با دست‌هایش آن را امتحان کند.
    استفاده از مواد قابل لمس جزو ملزومات تبدیل طرح به یک اثر گرافیک حسی نیست، هرچند که ساده‌ترین راه‌حل است، نور و صدا هم می‌توانند به عنوان بخشی از اثر گرافیک حسی استفاده شوند البته این بیشتر به بودجه‌ای که طراح در دسترس دارد بر می‌گردد
    در گرافیک حسی همچنین نباید از این مساله فارغ بود که چقدر این کیفیت محیط دوستانه‌ای که این محصولات به وجود می‌آورند، استفاده دوباره از مواد قدیمی غیرقابل استفاده و نگاه «دنیوی» به کار، «حس» کار را عوض می‌کند. آن‌ها استفاده می‌کنند همان گرافیک حسی خوانده شود... در واقع مثال‌های زیادی برای استفاده از گرافیک «حسی» در دنیای روزمره وجود دارد...
    گرافیک حسی در بسیاری از کشورهای دنیا شاخه شناخته شده‌ایی از گرافیک تبلیغاتی به شمار می‌رود؛ دانشجویان رشته گرافیک در کل دنیا به صورت فعالی این کیفیت را دنبال می‌کنند و طرح‌هایی عجیب با ترکیب شیوه‌ها و مواد عجیب و غریب ارائه می‌دهند، این چیزی است که هر طراح جوانی باید آن‌را تجربه کند و دنیا مکان خسته‌کننده‌ای می‌شد اگر که قرار بود همه طرح‌ها روی سطح دوبعدی کاغذ چاپ شوند.
    دوهفته‌نامه هنرهای تجسمی تندیس



    واشقانی
    »» comments ()

    »» Posts Title  
    تعرفه خدمات
    مهم
    نمونه قالب وب سایت
    [عناوین آرشیوشده]